i aften blev det til en nem måltidssalat. Det er på mange måder en alt godt fra køleskabet ret og så smager den oven i købet helt fantastisk!
2 personer
2 mini romainesalat eller 2 hjertesalat
En håndfuld grønne bønner
7 søde tomater, fx cherrytomater
14 sorte oliven
1 dåse tun i olie
3 æg, kogt smilende
1/2 løg
Evt. 2 kogte kartofler skåret i skiver
Salt + Peber
Dressing:
2 spsk olie
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk sennep
1/2 tsk honning
- Skyl og riv salaten i mundrette stykker
- Hvis bønnerne er friske så nip dem (dette betyder at du fjerner den ende af bønnen som den har siddet fast på planten med) og kog dem i saltet vand i 30 sekunder. Hvis de er frosne, smider du dem i kogende vand til de er gennemvarme
- Skær tomaterne ud i halve og løget i tynde skiver
- Bland salat, bønner, tomat, køg og oliven sammen på tallerkenen. Hvis du bruger kartofler så er det også nu de skal i
- Kog æggene smilende, ca. 7 minutter
- Ingredienserne til dressingen blandes sammen til en ensartet masse
- Anret med tun og æg og afslut med at kværne salt og peber over salaten og hæld dressingen på
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar