tirsdag den 1. marts 2016

Salade Nicoise

i aften blev det til en nem måltidssalat. Det er på mange måder en alt godt fra køleskabet ret og så smager den oven i købet helt fantastisk! 


2 personer
2 mini romainesalat eller 2 hjertesalat
En håndfuld grønne bønner 
7 søde tomater, fx cherrytomater
14 sorte oliven
1 dåse tun i olie
3 æg, kogt smilende
1/2 løg
Evt. 2 kogte kartofler skåret i skiver
Salt + Peber

Dressing: 
2 spsk olie
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk sennep
1/2 tsk honning

  1. Skyl og riv salaten i mundrette stykker
  2. Hvis bønnerne er friske så nip dem (dette betyder at du fjerner den ende af bønnen som den har siddet fast på planten med) og kog dem i saltet vand i 30 sekunder. Hvis de er frosne, smider du dem i kogende vand til de er gennemvarme
  3. Skær tomaterne ud i halve og løget i tynde skiver 
  4. Bland salat, bønner, tomat, køg og oliven sammen på tallerkenen. Hvis du bruger kartofler så er det også nu de skal i
  5. Kog æggene smilende, ca. 7 minutter
  6. Ingredienserne til dressingen blandes sammen til en ensartet masse
  7. Anret med tun og æg og afslut med at kværne salt og peber over salaten og hæld dressingen på
Velbekomme! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar